Höst – Nya maskiner och produkter

Hösten är här med hög och klar luft, kyla och vackra färger. På Contura Steel händer det mycket just nu med installation av nya maskiner i fabriken, utveckling av nya produkter, invigning av nya produktutställningar och inte minst många spännande förfrågningar att jobba med. Vi återkommer till det i kommande nyhetsbrev. I detta informerar vi om våra nya badrumsvattenlås och påminner om möjligheten för er att designa kundunika diskbänkar.


Nu är vi kompletta – Badrumsvattenlås i sortimentet

Förutom våra välkända köksvattenlås har vi under 2020 introducerat ett sortiment av Contura badrumsvattenlås. Vi har även tagit med EasyClean badrumsvattenlås (RSK 8074886 och 8074885) i vårt sortiment och kan sälja andra vattenlåsprodukter från vår samarbetspartner Prevex. I och med detta är vi nu en komplett vattenlåsleverantör till både kök och badrum. Ta gärna en titt på vattenlåssortimentet på vår hemsida och ladda ned eller beställ en vattenlåsplansch eller broschyr.


Skräddarsydda diskbänkar – Del 2: Måttanpassat

Visste du att vi har ett av Sveriges bredaste standardsortiment av heltäckande diskbänkar? Och att vi kan anpassa standardbänkarna så att du kan välja många andra hoar eller en annan placering av dem i diskbänksplanet?

Men om det trots allt inte räcker gör vi även måttanpassade diskbänkar i vår fabrik i Mörrum. Du designar din unika diskbänk på några minuter i vårt ritverktyg på vår hemsida. Priset för dina olika val och valmöjligheter ser du direkt på skärmen och din helt kundunika diskbänk kan levereras inom 15 arbetsdagar.

Det finns två nivåer av måttanpassade diskbänkar: Olofströmsdiskbänken är något billigare och har vissa begränsningar i val medan Contura Design diskbänken ger dig möjlighet att designa fritt med få begränsningar.

Våra kundunika diskbänkar är till stor del handgjorda och vi har mycket större möjligheter att göra speciallösningar än vad ritprogrammen medger. Om du inte kan rita upp din produkt i ritprogrammet precis som du vill ha den eller behöver hjälp eller tips ber vi dig att kontakta oss på kundservice (0456-48500) så hjälper vi dig gärna.


Människan bakom produkten – Andreas vår man i norr

Från Eskilstunatrakten utgår vår glada gamäng och glädjespridare Andreas Inge. Andreas har många års säljerfarenhet från köksbranschen och det finns få orter i Sverige han inte har varit i. Förutom våra produkter pratar Andreas gärna om matlagning, motorcyklar, uteliv och fiske. Ni som har verksamhet i Södermanland, Värmland och Örebro län och norr därom kan kontakta Andreas om ni vill ha hjälp med produktval, utbildning om våra produkter, offerter för projekt eller för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Andreas når ni på 0702-857 167 eller andreas.inge@conturasteel.se

 


Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 280 år sedan och som ständigt utvecklas.