Stora förväntningar på 2021

Vi är en bit in i det nya året och vår prislista för 2021 är klar och kan beställas via kundservice@conturasteel.se eller så kan ni ladda ned den som PDF från hemsidan. I prislista finns några nyheter såsom ett utökat sortiment av badrumsvattenlås och reservdelar, rostfria produkter för offentlig miljö, samt kraftigt reducerade priser på våra infällnadsbänkar. Det och mycket annat gör att vi med förväntan ser fram emot 2021.Kom och köp: Kraftig prissänkning på Concert, Fästin/Harmony

Under 2020 kompletterade vi vårt infällnadssortiment med flera nya moderna hoar i olika prisklasser. Som ett nästa steg i att harmonisera vårt produktutbud och utöka vår konkurrenskraft på marknaden har vi när vi gick in i 2021 kraftigt sänkt listpriserna för våra infällnadsbänkar. Våra produkter Concert, Fästin och Harmony har i snitt blivit ca 25% billigare i och med prissänkningen.


Miljöarbete: Svanenlistning och uppdaterad Byggvarubedömning

Miljön och hur vår verksamhet påverkar den är viktigt för Contura Steel. Därför är det glädjande att från och med senhösten 2020 är alla våra egentillverkade produkter Svanenlistade. Det är lika glädjande att alla våra produkter under 2020 fått förnyat godkännande i den nya versionen av Byggvarubedömningen och att vi ligger i toppskiktet vad gäller produktsökningar på deras hemsida.


Rostfri interiör: Rostfria hyllor för den kräsne

Det finns ett liv även utanför köket och till det kan vi erbjuda vårt sortiment Rostfri Interiör. Det består bl.a. av stänkplåtar, bänkstativ och två olika hyllmodeller. Ena modellen har hyllplan med integrerad konsol och skruvas fast direkt i väggen via de urtagna skruvhålen. Enklare kan det inte bli. Den andra modellen kan måttanpassas enligt önskemål i både längd och djup och fästs via konsoler i väggskenor som skruvas fast i väggen.


Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 280 år sedan och som ständigt utvecklas.