Full fart efter sommaren – vi ser fram emot hösten

Vi är sedan några veckor tillbaka med full styrka efter semestern och det är bara att konstatera att de som hade tidig eller sen semester är de som drog vinstlotten vädermässigt i år. Vi andra får njuta av sensommarvärmen efter arbetsdagens slut. Nu ser vi fram emot en spännande höst med fortsatt intressanta kundkontakter och projekt.


Det bästa köksvattenlåset? – Contura Pro Universal

På allmän begäran har förra årets nyhet, Contura Pro Universal med fast utlopp (RSK 8124256), kompletterats med en version med flexislang (RSK 8124261). Den stora fördelen med Contura Pro Universal vattenlås är att kunden bara behöver ha en vattenlåsförpackning för att klara de flesta vattenlåsbyten:

  • Med medföljande nippel görs låset enkelt om från dubbel till enkelho
  • Passar alla monteringssätt – vägg eller golv
  • Ingen kapning behövs – teleskopiska och vridbara armar och rör
  • Ingen ihopmontering – kommer färdigmonterat i förpackningen
  • Många urtag för diskmaskin, tvättmaskin etc


Skräddarsy en diskbänk del 1 – Anpassad standard

Visste du att Contura Steel har ett av Sveriges bredaste standardsortiment av heltäckande diskbänkar? Diskbänkar som därmed ofta finns på lager för omgående leverans och till ett bra pris. Med standardbänkarna täcker vi alla mått enligt tidigare ”svensk standard” – tänk renovering av miljonprogrammens kök – men även de nya standardmått som kökstillverkare, inte minst Ikeakök, numera använder.

I vår fabrik i Mörrum kan vi även anpassa en standardbänk så att du kan välja andra hoar eller en annan placering av hoarna i diskbänksplanet, vilket blir billigare och snabbare än en specialtillverkad diskbänk, vilket vi också tillverkar, men det berättar vi mer om i nästa nyhetsbrev. Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig mer än gärna med din skräddarsydda diskbänk.


Människan bakom produkten – Nisse på Kundservice

Kundservice är ett av våra strategiskt prioriterade områden och Nisse, eller Nils-Olof Svensson som det står på körkortet, är den du oftast först kommer till om du kontaktar oss via telefon eller mail. På härligt blekingemål svarar han på alla upptänkliga frågor om våra produkter, tar emot order och ändringar och rekommenderar alternativa produkter och lösningar för dina behov. Med över 40 års erfarenhet av vår verksamhet är det få frågor som Nisse inte kan hjälpa dig med, och vill du lätta upp dagen med en rolig historia bjuder han gärna på det också. Han gör extra allt för att du skall bli nöjd. Nisse når du på 0456-48500, eller kundservice@conturasteel.se.


Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 280 år sedan och som ständigt utvecklas.