Information till Contura Steels kunder om händelser, nyheter och kommande aktiviteter.

Contura Steel önskar dig en skön sommar

Sommaren börjar etablera sig vädermässigt här i södra Sverige och vi hoppas det håller i sig över semestern. Över sommaren är kundservice, ordermottagning och in/utlastning öppet v28 och v29 på Contura Steel men produktionen är begränsad vilket påverkar leveranstider av bl.a. utekök och måttanpassade diskbänkar. V30 och v31 har vi helstängt.

Vi på Contura Steel önskar dig och dina nära och kära en riktigt skön sommar!

Nytt på Contura – Uppdaterad hemsida

Det händer mycket positivt på Contura Steel för tillfället; produktionsinvesteringar och många nya produkter, bla vattenlås och diskbänkar. Vi återkommer till detta efter sommaren. I detta mail vill vi slå ett slag för vår uppdaterade hemsida som lanserades för någon månad sedan och som förutom snyggare lay-out även fått flera användbara funktioner för våra användare där de viktigaste är:

  • Alla våra aktiva produkter finns med komplett produktinformation
  • Sökfunktion på produktnamn, RSK- eller artikelnummer för att hitta produkten
  • Lagerstatus finns angivet för produkterna
  • Spåra din sändning i realtid via ditt ordernummer

Välkommen in på hemsidan och testa.

Contura Utekök – med i Renées brygga

Sommartider innebär mycket grillning och det är högsäsong för våra utekök. Att återigen bidra med utekök till Renées brygga i TV4 har varit en höjdpunkt – mycket matlagning, häng och diskussioner har det varit runt vårt utekök under vårens avsnitt.

Produktnyheten för i år är att vi har lanserat utekök med bänkskiva i svart granit. Tåligt, gediget och fantastisk snyggt om vi får säga det själva.

Detta är ett digitalt nyhetsbrev som Contura Steel distribuerar till kunder för att kortfattat informera om nyheter och pågående aktiviteter. Mailadresser har erhållits från kunderna själva. Vill du inte ha nyhetsbrevet meddela detta med vändande mail eller kontakta oss på kundservice@conturasteel.se så tar vi bort dig från distributionslistan.

Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 280 år sedan och som ständigt utvecklas.

Kontakt: kundservice@conturasteel.se, Tel: 0456-48500, www.conturasteel.se