Hallå alla läsare! Idag är det fredag och ännu en vecka här på Contura Steel har gått! Eftersom det bara är jag Nora som sitter och skriver detta inlägg får ni nöja er med endast en veckouppdatering från mig!

 

Precis som under tidigare veckor har det varit en hel del paketering och städning. Kolossala mängder påsar har fylls med tillbehör, och många många tag med sopborsten har gjorts. Själv tycker jag sådana här arbetsuppgifter är väldigt skojiga och avslappnande, och har inget alls emot att spendera dagarna som jag gjort. Denna veckan har jag däremot inte bara fått paketera och städa, utan jag har även testa på lite administrativt arbete. Vi fick nämligen i uppgift att se över alla produkter på Contura Steels hemsida. Uppdatering av priser, tilläggning av nya produkter och en rad annat fick vi i uppdrag att fixa. Riktigt kul och lärorikt!

 

Nästa vecka kommer det vara ganska tomt här i fabriken då många går på semester idag. Lite sorgligt tycker jag, eftersom det har varit himla trevligt att arbeta med alla. Dock tar inte alla semester riktigt ännu, så helt ensamma kommer vi sommarjobbare inte vara. Förmodligen kommer det bli en del städning nästa vecka också, och så har vi några maskiner kvar att måla. Annars har jag ganska dålig koll på vilka arbetsuppgifter som väntar nästa vecka, så det ska bli spännande och se!

Detta var allt för mig! Ha det bra!

/Nora