Hej igen!

Denna veckan har de flesta i fabriken varit på semester, och det har känts ganska tom här på Contura Steel. Men, det har ändå funnits en hel del för oss sommarjobbare att göra 🙂

Under början av veckan spenderade vi mycket tid ute på lagret och hjälpte till med att plocka varor till olika kundleveranser. Eftersom att lagret är så stort och det finns så många olika varor, har det ibland varit ganska svårt att hitta rätt, men vi har fått mycket hjälp och vägledning av snälla kollegor : )

 

I tisdags fick vi även prova på något nytt, då vi fick till skillnad från tidigare paketeringsjobb paketera faktiska varor istället för små tillbehörspåsar. Det vi fick i uppgift att göra var att paketera varorna i kartonger,  banda dessa och sedan stapla dem på pallar. Vi fick även prova på att plasta in de färdig-staplade pallarna, vilket var riktigt roligt  : )

 

Denna veckan har vi även fått testa på att beställa leveranser, fixat med Contura Steels hemsida, städat ute på lagret och målat maskiner. Med andra ord lite gott och blandat! Imorgon fredag blir det fortsatt målande, kanske lite lagerarbete, och så pizza på lunchen! Bra avslut på veckan tycker vi : )

Ha det bra! Och tack för oss!

/Isa & Nora