Hej igen! Här kommer Isa och Noras uppdatering av veckan som gått! Vi har också lite bilder från dagarna som visar vad det bland annat är vi sysslat med under dagarna. Vi tycker båda att veckan varit lika bra som förra, med lika trevliga och hjälpsamma arbetskollegor som första veckan, samt många nya och spännande arbetsuppgifter.

 

Under denna veckan har vi bland annat fått rengöra och måla några av de gröna maskinerna i en mycket härlig blå färg. Det var lite slitsamt att få maskinerna rena, men efter en hel del skrubbande lyckades vi få dem rena och fina. Här ovan ser ni en bild på en av de maskiner vi gett oss på!

 

Vi har även fått paketera en hel del olika saker, och sätta ihop olika tillhör och komponenter till de produkter som Contura Steel tillverkar. På bilden ovan fixas delar som ska sitta på insidan av vägen i uppsättningen av en vägghängd toalett. Eller vi tror i alla fall att det är det dessa ska användas till 🙂 Mycket skoj att få prova på att använda nya maskiner och verktyg som detta pistolliknande verktyg!

 

Här är en bild där i kan se Nora när hon punktsvetsar. Ser inte så spännande ut på bilden, men det är faktiskt en väldigt kul och häftig arbetsuppgift med gnistor som flyger upp när delarna svetsas ihop. Denna veckan har det inte blivit så mycket punksvetsning för någon av oss, men det blir förmodligen mer framöver 🙂

Detta var allt för oss denna veckan 🙂 Hoppas ni haft en lika bra vecka som vi har haft, och trevlig helg!

/Isa och Nora