Snart julhelg efter ett händelserikt år

Julen närmar sig och så även ett nytt år. Under jul har Contura Steel öppet som vanligt förutom helgdagarna. Under mellandagarna 28-30 december har vi begränsad bemanning och det kan bli lite längre svarstider.

Under året har våra nya moderna infällnadshoar fått en hel del uppmärksamhet liksom våra tvättbänkar som nu kan specialanpassas och fås med färg. Vi har också ökat antalet utställningar i Sverige och kommer fortsätta utökningen för att ge våra kunder möjlighet att detaljgranska och känna på våra svensktillverkade kvalitetsprodukter. Mer om detta nedan.

Det har på alla sätt varit ett händelserikt år och vi ser fram emot ett, förhoppningsvis, mer normalt 2021. Fram tills dess önskar vi på Contura Steel dig en god jul och bra fortsättning på det nya året.


Uppmärksammade moderna hoar

Under året har våra moderna inällnadshoar fått mycket uppmärksamhet. Det är ett komplett sortiment av fyrkantiga hoar för samtliga monteringssätt och i alla prisklasser: från Square med 12 mm hörnradie, via den något mer högspecade Shine, 25 mm hörnradie, till vår exklusiva Sharp serie, där vi gärna slår ett slag för Sharp Combo, en dubbelho med en låg och smäcker tvärbalk, se bild nedan. Mycket elegant tycker vi och många med oss.


Contura tvättbänk – Klassikern som bara blir bättre

Den klassiska Contura tvättbänken, som finns i nästintill varje tvättstuga, blir bara bättre och bättre. Under året har den uppgraderats med tjockare plåt och flexiblare utloppsrör. Dessutom kan du få den i färg och mixa färger på stativ, korgar väggar och skåp. De går också specialanpassa; kombinera detaljer från våra olika standardbänkar; dörrar, tvättlåda eller andra hoar, kranhål, korgar, och designa en bänk enligt dina önskemål.Produktutställningar i Göteborg och Rinkaby

Vi har på senaste tiden utökat antalet produktutställningar. Här vill vi speciellt nämna våra utställningar hos Rinkaby Rör i Rinkaby samt hos Makajo i Amerikahuset i Göteborg. Båda har ett urval av samtliga våra produktgrupper utställda.

Makajo är ett showroom av fast inredning med drygt 40 permanenta utställare. Målgruppen är alla som bygger och som söker inspiration tex byggherrar, projektledare, inredare, arkitekter, samt bostadsköpare och privatpersoner. Även hos Rinkaby Rör är privatpersoner liksom proffs välkomna. Vi söker fler möjligheter till utställning – hör gärna av er om ni har några tips!


Människan bakom produkten – Anders, vår man i söder

Rospiggen i vårt säljteam är Anders Nilsson, bördig från Norrtälje men sedan länge bosatt och etablerad i det idylliska Gränna. Han har jobbat större delen av sitt yrkesliv inom försäljning och det finns knappt en ort i Sverige han inte besökt. Förutom våra produkter pratar Anders gärna om sport (DIF), Italien, Andrea Bocelli, mat och vin. Anders träffar ni som är verksamma i Västergötland, Östergötland och söder därom och han hjälper er gärna med produktval, utbildning om våra produkter, offerter för projekt eller för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Anders når ni på 0700-373 173 eller på anders.nilsson@conturasteel.se.

 


Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 280 år sedan och som ständigt utvecklas.