Vi söker en säljare som älskar att vara ute hos kund, bygga relationer och göra affärer. Som Sverigeansvarig säljare på Contura Steel AB erbjuds du ett fritt, stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar i ett växande och snabbrörligt företag. Du kommer arbeta med att utöka vår affär hos köks-, inrednings- och byggbutiker i hela Sverige genom att sälja in vårt breda utbud av rostfriaprodukter med välkända varumärken för kök, våtutrymmen och utemiljö.

Tjänsten

Du ansvarar för Contura Steels försäljning mot köks- och byggbutiker i hela Sverige. Du har egen budget med resultatansvar och rapporterar direkt till VD. Produktsortimentet består av ett av marknadens bredaste utbud av egentillverkade diskbänkar, tvättbänkar och utekök som säljs under de välkända varumärkena Ifö, Olofström och Contura.

Du planerar ditt eget säljarbete och huvuddelen av din tid kommer du ägna dig åt att utöka vår affär genom att förvärva nya kunder. Du skapar goda relationer med dina kunder och på dina dagliga kundbesök arbetar du med produktdemonstrationer för slutkunder, demodagar, mässor och utbildning av återförsäljare. Du förväntas också att bidra med idéer till vår produktutveckling och marknadsföring.

Tjänsten innebär självständigt arbete men du kommer ha tät kontakt och support från dina kollegor och chef. Du kommer behöva resa för att möta kunderna vilket innebär att du normalt kommer att tillbringa ca fyra dagar i veckan på resande fot. Tjänstebil ingår.

Bostadsort är flexibel men det är en fördel om du bor i, eller i närheten av, Jönköpings län.

Din profil:

Vi söker en driven och entusiastisk säljare och tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:

 • Du älskar att vara ute och träffa kunder och skapa relationer
 • Du drivs av att göra affärer och känner tillfredställelse när dina kunder är nöjda
 • Du trivs med stort eget ansvar och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete
 • Du uppskattar ett fritt och varierande jobb där resande är en stor del av vardagen
 • Du tycker om att arbeta i ett växande och dynamiskt företag där beslut kan tas snabbt
 • Du är beredd att utvecklas vidare inom företaget och att succesivt ta större ansvar.

Formella kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande säljroll av konsument- eller byggprodukter, helst med erfarenhet av köksbutiker eller bygghandel
 • Gymnasieutbildning, vidareutbildningar är en merit.
 • God datavana
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal och skrift.

Contura Steel AB är ett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under kända varumärken som Ifö, Contura och Olofström. Vi är 20 anställda omsätter drygt 40 MSEK och har vår fabrik i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se

För mer information om tjänsten kontakta VD Patrik Jarlhage, 0761-455 833.

Intresserad – skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2017-08-21 till patrik.jarlhage@conturasteel.se.