Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du varierande arbetsuppgifter? Det går bra nu! Och vi vill bli ännu bättre. Därför söker vi en driven och erfaren arbetsledare med produktionsteknisk kompetens till vår produktion i Mörrum.

Tjänsten innebär personalansvar för ca 15 medarbetare i produktion och lager där du skall planera, leda och fördela arbetet samt säkerställa att vi levererar det vi skall i tid, med rätt kvalitet och på ett säkert sätt för personalen och miljön. Då vi har mycket på gång i produktionen ingår i tjänsten även produktionstekniska uppgifter såsom effektivisering, lay-out förändringar, säkerställa underhåll, viss beredning samt att säkerställa att vi har rätt instruktioner, arbetssätt och rutiner.

Vi jobbar med rostfri plåt och metall och typiska arbetsuppgifter i vår produktionen är pressning, bockning, slipning och svetsning men också montering, packning och lagerarbete. Mycket av arbetet är automatiserat men en del hantverksmässigt jobb förekommer också.

Du rapporterar till vår platschef.

De personliga egenskaperna och inställningen är viktig och vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:

  • Du är en mycket god ledare
  • Du trivs med eget ansvar och kan ta självständiga beslut
  • Du trivs med varierande arbetsuppgifter
  • Du vill hela tiden förbättra och har en positiv syn
  • Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar

 

Vad du har:

Det är ett krav att du har jobbat i arbetsledande befattning tidigare och även att du jobbat med produktionstekniska uppgifter. Har du tidigare erfarenhet från metallindustri och/eller volymproduktion är det meriterande. Du måste kunna tala och skriva svenska flytande och engelska är starkt meriterande.

Intresserad? Skicka ditt CV och personligt brev till bert-ola.nilsson@conturasteel.se senast 23 April 2024. Vill du veta mer kan du maila eller ringa Bert-Ola, tel 0456-48502