Våren är kommen – Nya kataloger

Det går med stormsteg mot ljusare tider och körsbärsträden blommar. Byggbranschen verkar rulla på med oförminskad fart trots oron för det som nu händer i Europa.

Nytt år innebär nya kataloger och prislistor. Då det senaste året varit oroligt vad gäller materialpriser har vi för 2022 ingen tryckt prislista. Den aktuella prislistan/katalogen finns däremot som PDF på vår hemsida under menyn Media/broschyrer. Vi har också en tryckt produktkatalog utan priser som du kan beställa genom att kontakta kundservice på telefon 0456-485 00 eller mail kundservice@conturasteel.se.


Marknadsaktiviteter – Äntligen mässor igen

Äntligen kan vi gå på mässor igen. Vi har precis deltagit med våra utekök på Nordiska trädgårdar i Stockholm, en mycket välbesökt mässa med massor av intresserade besökare och spännande diskussioner som gav mersmak.

Årets stora mässa för oss är Nordbygg 26-29 april där vi finns i monter A12:52 med i princip alla våra produkter representerade. På onsdagen kommer vår VD Patrik Jarlhage delta i ett samtal tillsammans med Prevex om det hållbarhetsarbete vi och de driver, missa inte det. Kom gärna förbi vår monter och bekanta dig med våra säljare Anders och Martin samt våra produktnyheter. Vi hoppas få möta dig där.

Under året kommer vi dessutom delta i ett flertal minimässor, produktdemonstrationer och utställningar hos våra återförsäljare och kunder.


Nya produkter – EasyClean för badkar

Succén med EasyClean fortsätter. Förutom att EasyClean för handfat nu finns i vitt, svart och krom kan vi även erbjuda EasyClean för badkar. Har du EasyClean till badkaret slipper du montera ner paneler för att rensa avloppet, istället är det bara att skruva ut insatsen ovanifrån och skölja av. Supersmidigt. Kontakta gärna kundtjänst för att få reda på mer.


Mer kompetens och energi till Contura Steel

Vi fortsätter att bygga upp vårt team med nya stjärnor. På säljsidan har Martin Brahm  (bilder nedan) börjat som säljare och tar över Anders Nilssons distrikt i södra Sverige. Martin är genuin Mörrumsbo med lång säljerfarenhet och vill du prata annat än jobb med honom diskuterar han gärna hockey. Martin når du på martin.brahm@conturasteel.se och på telefon 070-285 71 67. Andreas Inge har slutat hos oss och Anders Nilsson tar över Andreas distrikt i mellan och norra Sverige. Anders når du på anders.nilsson@conturasteel.se och på 070-037 31 73.


Om Contura Steel AB: Sedan 1927 har vi med svensk stål tillverkat rostfria diskbänkar, tvättbänkar, utslagstrattar, utekök samt vattenlås under varumärkena Contura och Olofström.. I Mörrum lever en tradition som började för drygt 285 år sedan och som ständigt utvecklas.