Designa din egen diskbänk

Vi har sommarstängt v28-v31. Order på anpassade diskbänkar kan levereras tidigast från v35.

Om du trots vårt stora utbud inte hittar en diskbänk som uppfyller dina behov kan du designa din unika diskbänk i vårt ritprogram. Du kan spara din ritning och göra hur många egna varianter som helst för att jämföra. Priset för dina olika val och valmöjligheter ser du direkt på skärmen.

Du kan rita antingen en Kundanpassad Olofströmsdiskbänk som är något billigare och har vissa begränsningar i val eller en specialtillverkad Contura Steel diskbänk där du kan designa fritt med få begränsningar. Klicka på någon av bilderna nedan för att komma till ritprogrammen.

Olofström Kundanpassad diskbänk

 

Contura Steel Specialdiskbänk

Nya Olofströmsdiskbänken tillverkas i 1 mm rostfri plåt med hellimmad mdf skiva under planet. Vi erbjuder 2 olika kantprofiler, ”Classic” och ”Modern” och de 11 olika ho-kombinationerna är även de uppdelade i en klassisk utformning och en modernare utformning med fyrkantiga hoar. Det går givetvis också att få urtag för spishäll.

Bänklängder från 200 – 2900 mm
Bänkbredd från 550 – 640 mm
Höjd 30 eller 40 mm

För Contura Steel specialdiskbänk används 1,25 mm rostfri plåt och stabiliteten ökas ytterligare med en hellimmad mdf skiva under planet. Här är valen helt fria och du har en mängd olika kombinationer av hoar, kantprofiler och uppvikta kanter att välja mellan. Det finns självklart också stora möjligheter att göra olika typer av urtag i plåten.

Bänklängder från 400 – 4100 mm
Bänkbredd från 500 – 1250 mm
Höjd från 20 – 60 mm

    Vi har mycket större möjligheter att göra speciallösningar än vad ritprogrammet medger. Om du inte kan rita upp din produkt i ritprogrammet ber vi dig att kontakta kundtjänst så löser vi det åt dig.