Blogg

Nu ordnar vi för mässan Nordiska Trädgårdar i Stockholm

Som vanligt intensiva förberedelser för att få iordning montern inför Nordiska trädgårdar som öppnar imorgon (22/3) och håller på ända fram till söndag. Vi visar upp de flesta av våra uteköksnyheter: bl.a. ett komplett sortiment moduler för att bygga upp ditt eget önskekök och dessutom vårt uppmärksammade utekök med svart granitskiva. Mycket elegant!

Vi ser fram emot många spännande samtal och hoppas få se många inrednings-, grill- och uteköksintresserade i vår monter.

Varmt välkomna!

 

 

Förberedelser inför Bomässan

Har varit ett intensivt arbete idag med att göra iordning inför Bomässan i Jönköping som börjar imorgon 9/3. Vi kommer framförallt visa våra utekök med många nyheter för året men också några av våra fina rostfria diskbänkar.

Vi hoppas att få se många intresserade och nyfikna besökare i vår monter.

Ni är varmt välkomna


Det börjar arta sig

 


Fortfarande en del jobb att göra

 

 

Ny säljare

För att ytterligare öka vår närvaro ute hos våra kunder välkomnar vi Anders Nilsson till säljorganisationen i Contura Steel. Anders börjar hos oss i Januari 2018 och skall främst jobba med våra kunder inom handelssektorn. Anders når ni på telefon 0456-48512 eller mail anders.nilsson@conturasteel.se.

En fantastisk uteplats har fått ett Contura Steel utekök

Det är bara att gratulera till denna fantastiska uteplats där pricken över I:et (ur vår synpunkt sett) är ett stort L-format utekök från Contura Steel med generösa arbetsytor, vask med kran, avställningshylla och kylbox i ett av de fyra utdragbara lådorna. Allt kompletterat med en stor gasolgrill. En härlig utemiljö idealisk för matlagning i goda vänner lag.